12,13 en 14 juli gaat Veldkeuken mee naar 5x Beringen
Zoooo dit zijn wel heel veel kilometers voor de Veldkeuken! De meubels reizen samen met de lekkerste eetbare producten uit Peel en Maas met...
12,13 en 14 juli gaat Veldkeuken mee naar 5x Beringen
Zoooo dit zijn wel heel veel kilometers voor de Veldkeuken! De meubels reizen samen met de lekkerste eetbare producten uit Peel en Maas met...
21, 22 en 23 juni staat de Veldkeuken op Lekker Venlo!
Sterren koks Rene Brienen en Paul Pollux koken dit weekend op de Veldkeuken kookunits en de Veldkeuken dinerunits zijn te vinden in de stand...
AllSeasons Trade Fair
Een vernieuwende handelsbeurs die u en de sector letterlijk op een voetstuk zetten en u op creatieve wijze door 4 jaargetijden zal varen.
De afgelopen twee dagen hebben de...
Veldkeuken met slimme Foodondernemers mee naar Internationale Private Label Beurs in Amsterdam!
Zeven foodondernemers uit de regio Helmond presenteerden zich afgelopen dagen op de exclusief...
Dit jaar bouwen wij een POP-UP restaurant, het 'Veldkeuken POP-UP Restaurant'! Vijf weekenden, gedurende twee dagen dineren. Op een unieke, steeds wisselende locatie: de ene keer in een...
Kom jij ook naar het 'Veldkeuken POP-UP Restaurant'? Vijf weekenden, gedurende twee dagen culinair dineren op een unieke, steeds wisselende locatie.
De Regio Venlo (gelegen in Noord-Limburg) is uitgeroepen tot Hoofdstad van de Smaak 2013. En daar zijn we trots op!
Foodstyl.es een blog van drie FoodRebels! Met passie voor voedsel, stoere foodconcepten en sexy merken, bloggen ze erop los. En de Veldkeuken is er bij!